Access Bars

 

Access Bars är en session där energiflödet sätter igång i kroppen genom beröring av olika punkter på huvudet. Metoden har funnits i över tjugo år och skapades av Gary Douglas."

"Bars är 32 energipunkter som löper genom och runt huvudet. Vid beröringspunkterna lagras elektromagnetisk laddning av begränsande tankar, idéer, attityder, beslut och föreställningar."

Genom beröring av punkterna enligt en bestämd följd och genom att hålla under flera minuter på varje punkt, frigörs energi och begränsningarna får en chans att förändras.

Att frigöra blockerad energi är som att radera gamla filer på en dator – man får mer utrymme för att skapa något nytt! 

Under en session påbörjas en läkning i kroppen på bland annat det fysiska, psykiska och emotionella planet. De 32 punkterna som terapeuten stimulerar, berör olika områden såsom glädje, medvetenhet, åldrande, kontroll, pengar, lugn, kreativitet, sexualitet, helande mm

En session tar ca 60 min.

 

 

Studie presenterad av Dr.Jeffrey L Fannin, se nedan.

 Review of Access Bars® by Neuroscientist Dr. Jeffrey L ...

https://www.youtube.com/watch?v=DgGbFRjqQPk
11 apr. 2015 - Överfört av Access Consciousness
Dr. Jeffrey L. Fannin has been in the field of neuroscience for over 15 ...
 
 
 
 
En session går till så att du ligger bekvämt på min massagebänk med kläder på. Jag sitter vid huvudändan och berör de olika punkterna i ansiktet och på huvudet. Du kommer troligen att uppleva en djup avslappning under tiden.
 

Vad du kan förvänta dig av en Barsbehandling?

Det finns inte två sessioner som är exakt likadana, även om det är samma person som ger dig Bars varje gång. I varje session får du tillgång till nya energier och nya områden av ditt liv och din kropp. Många upplever att tankebruset upphör, att de sover bättre och att kroppen känns mer avslappnad och vital.

Hur ofta du vill boka in en Bars-session avgör bara du. Känn in och lyssna på dig själv.

 

"Everything we experience in this world is energy, and everything we experience has an energy to it."

Dr. Dain Heer

 

Pris för en Bars-session är 800:-

Se även flik ”Erbjudanden”