BokningJag är Cert. Reconnective Healing Foundational Practitioner, vilket är den uppgraderade utbildning och därmed titel som krävs från och med 2016, om man utövar healingen proffessionellt. Jag erhöll mina första RH-diplom 2011, nivå 1-3, och har sedan dess varit utövare av Reconnective Healing. Den uppgraderade utbildningen fullföljde jag i mars 2016 för Eric Pearl.

 

Vill du boka en healingsession?

Välkommen att ringa mig 073 - 844 53 52 eller maila nybalansnorr@live.se för att boka tid.

Healingbehandlingarna kan med fördel ges på distans. 


Om Healingbehandlingen

Har du speciella problem är det att rekommendera att ta emot tre behandlingar i så tät följd som möjligt, gärna inom tre veckor men det kan räcka med en enda healingsession också. Healingen påverkar dina energinivåer direkt och fortsätter att verka under lång tid efter sessionen. Resultatet av en healingsession kan ibland vara tydligt ganska omgående, men lika ofta märker du det en tid efteråt. Var därför medveten om det som händer inom och utom dig under en längre tid, från och med att ditt beslut att ta emot Reconnective healing är fattat.

Under healingen vilar du påklädd på en massagebänk under hela sessionen, ingen fysisk beröring sker men du kommer högst troligt att känna dig berörd.
Bär gärna bekväma kläder.


Distanshealing


Reconnective Healing kan med fördel ges på distans. Vi bestämmer då en tid när du vet att du kan avsätta ca 35 minuter i ostördhet samt i vilande läge. Jag sitter samtidigt i mitt behandlingsrum och sänder healing till dig. Förmodligen kommer du att känna av energin ganska påtagligt men det är olika för alla. Skulle du bli avbruten eller störd under sessionen påverkar det inte healingens effekter, du tar emot oavsett men din upplevelse påverkas dock. Efteråt får du gärna återkoppla via mail till nybalansnorr@live.se

 

Pris

655:- per session på min mottagning och 495:- för distanshealing. Se även flik ”Erbjudanden”


Betalning
Vid healing på min mottagning tar jag kortbetalning.
Vid distanshealing går det bra att swisha pengarna till mitt mobilnummer 073-844 53 52, annars vill jag att pengarna finns insatta på mitt Bankgiro 738-1023 innan healingen börjar (du kan fota av kvittot och sms mig så att jag ser att transaktionen är gjord). Kom ihåg att skriva ditt namn i meddelandefältet vid inbetalningen.